Chec aperitiv

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2014 | 4647 vizualizari

 

Eu am facut checul cu piept de pui.Se poate consuma cald sau rece. Ies doua checuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 6 oua
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 400 gr piept de pui ,sunca, parizer sau salam
  • 150 gr telemea
  • 200 ml lapte
  • 1 gogosar copt
  • 4 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 85 gr cascaval
  • piper ,sare dupa gust
  • porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita).

Intr-un castron punem faina, adaugam praful de copt. Spargem ouale si le mixam pana devin spuma. Adaugam laptele , branza taiata si amestecam. Peste compozitia rezultata  cernem faina , pe care am amestecat-o cu praful de copt si amestecam apoi cu o spatula.Se adauga sunca (pieptul de pui fiert ), maslinele, gogosaul , cascavalul (taiate), ulei, piper, sare dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.

Compozitia rezultata, o turnam in doua forme de chec , pe care le tapetam cu hartie de copt, unse cu ulei.Se tine la cuptor la foc mic spre mediu, pana devine auriu ( cam 45 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]