Chec de post

de ionela2682 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 7807 vizualizari

 

Daca tot am folosit forma de guguluf pt atatea retete de dulce ...am zis sa o pun sa faca si ceva de post..a iesit ceva ce nimeni nu credea ca este intradevar de post....un adevarat vulcan de ciocolata!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide,nuci,alune ( obtional)
  • 2-3 lg de dulecata
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

-mixam bine toate ingredientele de mai sus pana ce zaharul este dizolvat complet

-turnam in tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptor pana trece testul scobitorii

-Glazura :

-zaharul se pune la caramelizat..cand este complet topit adaugam margarina ,amestecam pana se dizolva complet  , adaugam cacaoa

-turnam glazura  peste guguluful racit complet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (18)

Cris2711 1

02.12.2011, 00:49

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:41

ce bine arata

lia maria 1

09.12.2011, 10:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]