Chefal la cuptor

de madi_marin in Peste, 4 Mai 2012 | 14310 vizualizari

 

Partea a doua a dietei include peşte şi carne. Pentru azi un preparat uşor şi foarte bun. Chefalul este un peşte cu oase puţine, carnea albă, moale şi gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 chefal
  • sare
  • piper
  • usturoi verde
  • patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal la cuptor:

Peştele se curăţă de solzi şi intestine, apoi se spală  şi se şterge bine. Se condimentează cu sare şi piper şi se umple cu usturoi şi pătrunjel.

Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se pune peştele. Se dă la cuptorul încins pentru 20-25 de minute. Se întoarce destul de des de pe o parte pe alta ca să nu se lipească de hârtie .

La servire se îndepărtează usturoiul copt şi pătrunjelul şi se serveşte cu usturoi proaspăt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal