Chiftele in bacon

de MotanLaOale in Porc, 2 Ian 2019 | 4322 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura marar
  • condiment pentru chiftele
  • piper
  • sare
  • 200g bacon feliat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in bacon:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele (fara bacon) cu cele 2 oua.

Se pune condiment pentru chiftele, sare si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile umezite se formeaza chiftele cilindrice.

Se ruleaza fiecare chiftea intr-o fasie de bacon.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Noi le-am mancat cu cartofi taranesti si castraveciori acri.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]