Chiftelute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2015 | 6477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de porc ,
  • 250 g carne de vita ,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • 1 ceapa,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 ou,
  • marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 4 linguri de faina pentru tavalit chiftelele,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem  verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.

Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele prăjite în vasul Zepter!