Chiftelute cu ciuperci si cartofi

de oanapl in Mancaruri de post, 25 Mar 2017 | 5994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 75 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • pesmet pentru invelisul crocant
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si cartofi:

Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.

Intr-un castron, razi cartofii fierti pe razatoarea mica, apoi adaugi ciupercile. Eu am folosit bureti de padure (opintici) fierti si tocati in masina de tocat. Adaugi parmezanul, patrunjelul tocat marunt, cele 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Amesteci compozitia pana se omogenizeaza.

 Din compozitia obtinuta, iei cate o lingurita si formezi bilute de marimea unei nuci. Le dai prin pesmet, astfel incat sa fie complet acoperite de pesmet. Acoperi cu hartie de copt tava aragazului, asezi chiftelutele, le stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coji de nuci dulci

ieri la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

pe 19.02 la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi și ceapă coapte în jar