Inca o reteta foarte simpla si gustoasa, facuta la aparatul Panini Maker de la Breville.
Spalam si curatam cartofii si usturoiul, apoi ii dam prin razatoarea mica.
Ii punem intr-un bol, iar peste ei adaugam oul, faina, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam compozitia, iar daca vi se pare ca nu prea e legata, mai adaugati putina faina.
Conectam aparatul Panini Maker la priza (daca nu aveti un astfel de aparat, le prajiti intr-o tigaie cu ulei incins) si il lasam 1-2 minute la incins. Cand plita este bine incinsa, ungem toata suprafata ei cu unt.
Cu o lingura luam din compozitia de chiftele si punem pe plita.
Punem capacul si lasam cateva minute pana cand chiftelutele sunt facute. Chiar daca au fost acoperite si s-au rumenit pe ambele parti, eu dupa 1-2 minute le-am mai intors.
Le scoatem pe un platou, apoi le servim.