Chiftelute de dovlecei cu branza feta

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 4684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei 600g
  • 100 g branza feta
  • 50 g faina
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu branza feta:

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o sita si se lasa 10 minute la scurs. Intr-un castron se bate 1 ou bine, se pune sare si piper si se adauga dovleceii scursi bine de tot. Se amesteca, se sfarama branza feta, adaugam faina si mararul tocat marunt si se amesteca bine.

Intr-o tigaie antiaderenta se stropeste cu putin ulei de masline si cu lingura se adauga din compozitia formata. Se prajesc pe ambele parti circa 1 minut si se pun pe un servet de hartie.Se servesc caldute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]