Chiftelute de dovlecel

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6840 vizualizari

 

Coapte la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovlecel(dupa ce a fost curatat de coaja si seminte)
  • 3 linguri pesmet
  • 2 lingurite ardei kapia de la borcan
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras(pe razatoarea mica)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel:

Dovlecelul se opareste in apa cu sare,nu se fierbe de tot,sa fie "al dente".

Se lasa sa se raceasca si se zdrobeste cu furculita apoi se stoarce de zeama prin strangere in pumni.

Se amesteca cu restul ingredientelor(daca este prea umeda compozitia mai adaugati pesmet) se adauga sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftelute care se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei.

Se dau la cuptorul incins in prealabil si se lasa pana se rumenesc(pe la mijlocul timpului de coacere se intorc pe partea cealalta).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zucchini cheese balls