pentru aluat:
pentru umplutura:
pentru glazura:
Amestecam faina cu drojdia. Adaugam ouale batute cu zaharul, untul topit si laptele caldut. Framantam un aluat pe care il lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Intindem o foaie de aluat nu foarte groasa.
Intr-un bol amestecam zaharul brun (eu am folosit Demerara) cu scortisoara si cu untul moale pana obtinem o pasta. Intindem pasta obtinuta deasupra foii de aluat in strat uniform.
Rulam strans foaia de aluat si obtinem un rulou.
Cu un cutit ine ascutit taiem ruloul felii groase cam de doua degete.
Asezam melcisorii obtinuti in tava tapetata cu hartie de copt lasand distanta intre ei pentru ca vor creste la copt.
Dam la cuptor pana se vor rumeni usor.
Pentru glazura frecam crema de branza cu untul si zaharul pudra pana obtinem o pasta omogena. Imediat ce scoatem rulourile din cuptor le ungem din belsug cu glazura. Le servim calde.