Ciocanele in sos de mustar

de Rahela Velicu in Pui, 6 Apr 2016 | 18326 vizualizari

 

Cele mai fragede si aromate ciocanele. Imi pare rau ca nu am facut mai demult :)  Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/ciocanele-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 2 linguri de mustar +2 linguri de apa
  • ardei boia
  • piper, sare
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in sos de mustar:

Se amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita.

Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu condimente si am dat la cuptor pentru 50 de minute.

Dupa primele 20 -25 de minute, am intors ciocanele de pe o parte pe cealalta.

Cand sunt gata, presaram cimbru.

Se pot servi cu diverse garnituri sau cu salate. Ies foarte fragede si aromate.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 21:34

Pastram pana cand se termina postul sau repetam reteta

mirela0911 1

12.04.2016, 20:40

Cred ca-s delicioase!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 21:18

Sunt, sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate in saramura