Ciolan afumat in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 7 Iul 2010 | 12783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 buc. ciolan afumat
  • .ulei de masline
  • .rozmarin
  • .sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat in vas roman:

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de soia.Se condimenteaza cu rozmarin , se aseaza in vasul roman in care am pus 1/2 cana de apa si se da la cuptor unde se tine pana cand se rumeneste bine. Se scoate din cuptor, se taie felii si se serveste alaturi de o garnitura.Eu am preferat drept garnitura un amestec de legume.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi in oala romana