Ciorba acra de fasole pastai cu smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Iul 2012 | 8327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole pastai galbena congelata
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri smantana
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare alba
  • leustean,vegeta,piper alb,patrunjel uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de fasole pastai cu smantana:

Ceapa si pastarnacul se adauga in oala de ciorba in apa la fiert. Separat intr-o tigaie se pune ulei de masline, morcovii si telina date pe razatoarea mare, se lasa sa se caleasca dupa care se adauga fasolea pastai. Se mai lasa cca 7 minute si se adauga in oala de ciorba, se condimenteaza si se lasa la fiert. Se adauga bulionul in ciorba, putin otet (sau fiecare ce are pentru acrit). Separat punem smantana si 2 polonice de ciorba fierbinte, se amesteca bine si se toarna totul in oala.

Cand e aproape gata se pune patrunjelul tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de fasole pastai cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

15.11.2012, 19:07

multumesc andreea

Krystyan Trendy 1

15.12.2013, 01:02

ce ciorbica buna

Doralinda 1

17.10.2015, 16:30

Buna Bya, o voi incerca azi ciorbica ta! de cand eram mica nu am mai mancat!!! Te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]