Ciorba cu perisoare din carne de pui

de Panacris in Ciorbe, 22 Iul 2012 | 4585 vizualizari

 

O ciorbita usoare de vara!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 1 bucata,
  • ardei grasi portocalii 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • gulie 1 bucata,
  • pastarnac 1 bucata mica,
  • telina 1 bucata mica,
  • varza alba dulce 1/2 bucata,
  • rosii 3 bucati,
  • sare iodata, piper poaspat macinat, boia de ardei dulce,
  • carne de pui tocata 200 g.,
  • ou 1 bucata,
  • orez 50 g.,
  • faina alba de grau 2 linguri,
  • leustean verde 2 fire,
  • patrunjel 5 fire.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din carne de pui:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Cand a devenit translucida, se adauga ardeii curatati si taiati marunt. Intre timp se curata celelalte zarzavaturi si se dau pe razatoarea mare. Apoi se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Ciorbita se asezoneaza de sare, piper si boia, se completeaza cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute neacoperit. Intre timp carnea se amesteca cu oul, orezul, putina faina, un praf de sare si piper, si se pun cu lingura. cand ciorba e aproape gata, se adauga rosiile taiate marunt, patrunjelul si telina. Dupa gustul fiecaruia se serveste cu smantana sau ardei iute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker