Ciorba de dovlecei

de roxanabucataras in Ciorbe, 26 Iun 2012 | 5687 vizualizari

 

Eu o mananc rece direct de la frigider. Este printre preferatele mele.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • putin orez
  • bors
  • sare
  • patrunjel, leustean, marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Am taiat ceapa si morcovii si i-am pus la fiert in apa cu sare.

Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat pe jumatate - pe lung si le-am scos miezul. Am taiat pe lung fasii, apoi cuburi. I-am adaugat peste legume.

Dupa 10 minute am adaugat orezul spalat. Cand orezul aproape a fiert am adaugat rosiile taiate cuburi si pasta de tomate.

Spre final am pus bors dupa gust, iar la final verdeata.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]