Bors cu spanac

de Alina26 in Ciorbe, 6 Oct 2014 | 8589 vizualizari

 

E foarte simplu de facut.Noua ne place mult si mai ales fetiței mele... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire de pătrunjel
  • 5 fire de leuștean
  • 2 oua
  • sare
  • ulei
  • Zeama de la o lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu spanac:

1. Am spalat spanacul si l-am lasat la scurs. 

2. Am pus uleiul la incins, tocam ceapa spalata si o punem la calit.

3. Taiem si spanacul potrivit si punem peste ceapa. Adaugam apa cat culrinde si lasam sa fiarba cir a 10 minute.

4. Batem bine 2 oua si cu ajutorul unui polonic punem putina zeama de la bors pana oul devine fierbinte. 

5. Adaugam patrunjely si leusteanul tocat marunt, zeama de lamaie sisare .Mai lasam sa fiarba 5 minute.

6. Stingem focul si punem oul .Amestecam.

Pofta buna! !!!!

Noi am servit calda cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune si spanac congelat.

2

Puteti pune bors magic daca aveti, iesa putin mai acru.

3

Putei inlocui oul cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui