Ciorba de afumatura cu razalai

de lili in Ciorbe, 25 Ian 2011 | 6453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • morcovi, 
  • ceapa, 
  • patrunjel,
  •  carne afumata (spinare de porc),
  • razalai
  •  vegeta si smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de afumatura cu razalai:

Morcovul ( o parte) se rade prin razatoarea fina,se pun la calit in ulei.Cand este jumatate calit se adauga ceapa taiata fin,se mai lasa cateva minute si se pune carnea.Se completeaza cu apa. Cand supa da in clocot se pune morcovul taiat cubulete,se potriveste de sare,piper,vegeta si se pun razalaii. Se mai adauga si smantana si se lasa sa mai dea un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de afumatura cu razalai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac congelat reteta delicioasa de post