Ciorba de caras

de ionix in Ciorbe, 22 Sep 2010 | 17696 vizualizari

 

nu va ganditi la prostii :D:D

 

INGREDIENTE

  • 8 carasei
  • o ceapa mai mare
  • 2,5 l apa
  • 500 l bors
  • o legatura patrunjel
  • o legatura de leustean
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o felie de radacina de telina
  • sare si piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu gogosari dati pe masina
  • o lingura cu orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de caras:

  Ceapa se taia marunt si se pune la calit in uleiul incins.

Peste ceapa se pune morcovul taiat cubulete, pastarnacul taiat fasii si se lasa un pic pana se inmoaie ceapa.

Se toarna apa si cand incepe a fierbe adaugi gogosarii, telina. si orezul.

Cozile de leustean le legi, legi si patrunjelul si le arunci in oala. 

Cand legumele sunt fierte pe jumatate adaugi borsul incalzit.

Lasi pana toate legumele au fiert iar apoi adaugi pestele.

Lasi maxim 10 minute cu pestele, pestele fierbe repede, si pui sare si piper dupa gust.

Stingi focul iar apoi adaugi leustean si patrunjel tocat marunt.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

atentieee!!! urmariti pestele din momentul in care-l puneti in ciorba, sa nu se sfarame...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de caras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste