Ciorba de cartofi cu os afumat

de Constelatialeu in Ciorbe, 6 Ian 2014 | 5580 vizualizari

 

Cica pe aici prin zona s-a inceput dieta.Mie nu mi-a facut nimeni cunostiinta cu ea,deci nu pot sa o inoportunez asa brusc....si uite asa am bagat o ciorba acra cu ceva afumatura...

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat - de la porcul ala pe care l-am macelarit
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita delikat legume,sa suplimentez legumele pe care nu le-am avut
  • 8 catrofi
  • 1 ou
  • otet
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu os afumat:

Mai intai taiem osul in bucati mai mici,spalam bucatele si le punem cu apa la fiert,avand grija sa luam spuma formata.Lasam sa fiearba cca 1 si 1/2 ore.Intre timp pregatim zarzavatul,ceapa taiata marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si cartofii taiati bucatele.Dupa ce a fiert cca 45-50 min adaugam zarzavatul si lingurita de delikat.Cand carnea a fiert,adaugam si cartofii si mai lasam sa fiarba 20 min.La final adaugam leusteanul si steingem focul.Batem energic oul cu otetul( aici fiecare pune cat crede ca vrea de acru) adaugam peste el zeama din ciorba si continuam sa batem,apoi turnam totul in cratita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu os afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]