Ciorba de fasole

de mihaelaM in Mancaruri de post, 21 Mai 2011 | 3503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr fasole
  • 1morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • teleina
  • pastarnac
  • radacina de patrunjel
  • bulion de ardei 
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zarzavat facut in casa
  • suc de prune conservate in casa
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea am spalat-o bine in cateva ape calde, apoi am pus-o intr-o oala si am adaugat apa pana ce fasolea s-a acoperit. Am lasat sa fiarba cam 30min dupa care am scurs apa,  am spalat-o bine dupa care am pus din nou apa si am pus-o la fiert.

Intre timp curatam ,spalam si taiem legumele si le calim.

Cand fasolea este aproape gata adaugam legumele calite impreuna cu uleiul din tigaie.

Dupa ce a fost fiarta bine fasolea si legumele putem pune sarea,bulionul de ardei,zarzavatul si suc de prune dupa gust.

Lasam sa mai un clocot dupa care dam la o parte de pe foc si punem leusteanul taiat marunt.POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută de post