Ciorba de fasole

de deyutzky in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 5250 vizualizari

 

Va place? Vreti?...daca da, atunci poftiti la masa!!!:D

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole boabe
  • 500 ml bors
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 linguri de zarzavat de casa
  • fidea
  • sare
  • 1 lingurita cimbru
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri suc de rosii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

Fasolea se pune in apa la inmuiat si se lasa peste noapte sau minim 3 ore.

Dupa ce a stat la inmuiat se pune la fiert iar cand da primul clocot se arunca apa, se spala bine si se pune alta apa curata.

Cand incepe sa fiarba se adauga ceapa si morcovul taiate cubulete, apoi se pun cele 3 linguri de zarzavat.

Se pun cele 2 linguri de ulei, sucul de rosii, borsul, cimbrul si sare dupa gust.

Dupa ce incepe sa fiarba se pune fideaua, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic inca aprox 15 min.

Cand ciorba este gata, se inchide focul, se pune patrunjelul verde si se acopera.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

ieri la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

ieri la 09:47

Supă cremă de linte - Rețeta delicioasă de post

pe 13.03 la 09:54

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole (de post)