Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de madab in Ciorbe, 16 Ian 2015 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciolan afumat
  • 2 morcovi micuti
  • jumatate de pastarnac
  • 200 g fasole fiarta
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei gras galben
  • jumatate ardei gras rosu
  • Pasta de rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Se spala fasolea si se pune la fiert cu putina sare. Cat timp fierbe aceasta spalam, curatam si taiem legumele. Eu am taiat ceapa si ardeiul cubulete, iar morcovii si pastarnacul le-am dat pe razatoare. Carnea am spalat-o si dupa am taiat-o bucati. Am calit legumele, am pus putina pasta de rosii si dupa am pus apa pentru a fierbe carnea impreuna cu legumele. Cand acestea au fiert am pus si fasolea si le-am mai lasat la fiert putin. Eu am acrit putin ciorba cu zeama de la o lamaie (caci sotului meu ii place foarte tare ) dar nu este neaparat. Am pus sare si piper si am mai lasat 5 minute la fiert.  

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole