Ciorba de fasole galbena(de post)

de ela in Ciorbe, 12 Mar 2011 | 17948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire ceapa verde,
  • 2 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • 1 borcan fasole galbena,
  • 1 cutie rosii cuburi in bulion,
  • marar,
  • leustean,
  • piper,
  • sare,
  • bors sau zeama de varza,
  • 1ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena(de post):

Ceapa o taiem rondele.Morcovii ii curatam si ii taiem cubulete.Cartofii ii curatam si ii taiem si pe ei cubulete.Taiem si ardeiul marunt.

Calim in putin ulei morcovii,ardeiul si ceapa,3minute,apoi completam cu apa si lasam sa fiarba 15minute,apoi adaugam fasolea,cartofii si rosiile in bulion,sare,piper,condimente dupa gust si mai lasam pe foc pana se inmoaie fasolea,mai condimentam daca trebuie.Spre sfarsit adaugam borsul fiert in prealabil.Oprim focul si presaram patrunjel si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (52)

ela 1

13.03.2011, 23:56

Adina,ma bucur ca ti-am facut pofta

Krystyan Trendy 1

26.11.2013, 16:33

foarte buna ciorba

ela 1

26.11.2013, 17:09

asta-i ciorba 3D,se cam stricase aparatul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]