Ciorba de fasole pastai

de T I M E A in Ciorbe, 7 Iul 2012 | 4714 vizualizari

 

E vara si avem legume proaspete din plin, hai sa mancam sanatos :)
Daca va mai arde de gatit pe caldura aceasta!
Mie nu prea, dar ceva tot mai trebuie sa mancam.
Hai ca ciorba aceasta se face rapid si nu stam mult langa foc.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole pastai
  • 2 buc morcovi mari sau mai multi daca sunt mici din gradina
  • 1 buc pastarnac
  • 2-3 buc patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • 250 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Punem apa la fiert intr-un vas de 3-4 l.

Curatam si taiam legumele.

Taiem capetele la pastaile de fasole si spalam fasolea bine cu apa rece.

Cand fierbe apa punem legumele taiate si fasolea si lasam la fiert la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand legumele sunt fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate.

Lasam sa mai dea  o data in clocot si oprim focul.

Adaugam si frunzele de patrunjel tocate marunt.

Servim cald cu smantana sau simpla, cum ne e pe plac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu coasta afumata