Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel

de Rahela Velicu in , 30 Iul 2018 | 3156 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel mic
  • 1 conserva de fasole prefiarta
  • 3 linguri pasta de ardei kapia
  • carnati afumati
  • 50 ml ulei
  • sare
  • cimbrisor dela Delikat
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel:

Taiem ceapa julien, morcovul si dovlecelul le dam pe razatoarea mare. Le punem impreuna la calit in cele 50 ml ulei. Cand incep sa se rumeneasca, adaugam 2-3 cani de apa, pasta de ardei, acoperim cratita cu un capac si lasam 25 de minute la fiert.

Carnatii ii prajim separat si ii adaugam in ciorba, adaugam si cimbrisor, potrivim de sare si mai lasam 10 minute sa fiarba si carnatii pentru  un plus de gust de afumatura.

Conserva de fasole fiind fiarta, trebuie pusa aproape la final, inainte cu 10 minute sa stingem focul. Tot la final adaugam si leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pasta de ardei kapia, o puteti inlocui cu pasta de tomate.

2

Puteti folosi orice tip de afumatura: costita, kaiser, carnati etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole rapida cu cimbrisor si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba de fasole verde cu carne de pui