Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 24 Oct 2010 | 8886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasola tarcata(colorata)
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 bucata telina
  • 1 ciolan afumat
  • sare
  • putina vegeta
  • 400 pasta de tomate
  • tarhon
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat:

Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede)

A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine.

Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine.

Se pune fasolea ,zarzavaturile taiate si curatate,mai putin ceapa care se lasa intreaga,sare putina vegeta si se lasa sa fiarba 1 ora poate si mai bine

Cand fasolea si ciolanul sant fierte se pune pasta de tomate si tarhonul (eu am tarhon in otet si putin otet de la tarhon)

cu ceapa merge perfect

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu paste fainoase