Ciorba de fasole verde cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Ciorbe, 28 Iul 2010 | 17263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 kg fasole
  • -1 morcov mare
  • -2 cepe
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 ardei
  • -200 g afumatura
  • -3 rosii
  • -4 lg bulion
  • -3 lg faina
  • -ulei
  • -marar
  • -delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu afumatura:

afumatura se rumeneste in putin ulei,apoi se adauga ceapa tocata marunt.Dupa ce s-a calit ceapa  se adauga faina si se amesteca bine,apoi morcovul si ardeiul taiate cubulete.

Fasolea se rupe in 2-3 bucati,depinde de marime.Peste legume se adauga 1 litru de apa fierbine si fasolea rupta.
Se fierbe pana se inmoaie fasolea si se adauga rosiile fara pielite tocate cubulete,usturoiul zdrobit ,bulionul,delikatul si se mai lasa 15 minute si se opreste focul.Se toaca multttt marar.Se poate servi cu smantana.

Ador aceasta mancarica,dar eu zic ca exista niste secrete pentru a savura la maxim aceasta bunatate:))
1)sa contina muuult usturoi si marar
2)sa fie servita in castron de pamant
3)sa fie servita imediat ce am oprit focul chiar daca afara sunt 36 de grade:)):))


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Laly 1

29.07.2010, 13:30

Nici de la asta nu pot lipsi

madi_marin 1

29.07.2010, 16:26

arata tare bine si e super gustoasa....

Bunica 1

30.07.2010, 09:19

am mancat in Ardeal o ciorbita ca asta. E foarte , foarte buna ! Cum am vazut-o si am citit ingredientele si modul de preparare ......precum vezi.... am inceput sa salivez

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana