Ciorba de galuste

de Lau in Ciorbe, 14 Apr 2011 | 6005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • morcov
  • ardei rosu
  • 1 rosie
  • marar
  • patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • 100 g fidea
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de bors(200 ml)
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 2 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de galuste:

Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocate marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul.

Galustele-separam galbenusul de albus, batem albusul spuma cu un praf de sare, galbenusurile le frecam cu ulei si le adaugam peste albusurile batute, adaugam si grisul in ploaie,omogenizam bine. Cu o lingura uda formam galustele si le plonjam in ciorba, lasam sa fiarba la foc mic 15 min, stingem focul si adaugam patrunjelul si fideaua, potrivim de sare si piper, acoperim oala 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

20.04.2011, 16:23

Este una din ciorbele mele preferate
Sarbatori binecuvantate !!!

elena1988 1

21.04.2011, 10:16

adry88 1

06.05.2011, 11:33

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba bunicii (cu tarhon)