Ciorba de inimi si pipote

de Bucataras Diana in Ciorbe, 3 Apr 2019 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 600 g inimi si pipote de pui,
  • cca 500 g spinari pui,
  • 600 g cartofi,
  • 1 dovlecel,
  • 1 telina,
  • 2 fire praz,
  • 1 ceapa,
  • 1 pastarnac,
  • 2 ardei capia,
  • 4 morcovi,
  • sare,
  • 1 l bors,
  • leurda
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de inimi si pipote:

Spalam pipotele, inimile si spinarile de pui si le punem la fiert.

Intre timp pregatim legumele. Curatam si taiem cartofii, ardeii si dovlecelul cubulete, radem morcovii, telina si pastarnacul. Tocam ceapa si prazul marunt.

Dupa ce spumuim bine carnea, adaugam sare si lasam sa dea intr-un clocot. Scoatem carnea din ciorba, lasam sa se racoreasca si o scoatem de pe oase. Oasele le dam pisicilor.:P.

Punem legumele la fiert. Cand incep sa fiarba, adaugam carnea. Separat fierbem borsul.Potrivim gustul de sare, adaugam borsul si mai lasam sa dea cateva clocote. Adaugam leurda (am avut congelata), mai lasam sa fiarba un pic si inchidem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de inimi si pipote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta ardeleneasca