Ciorba de legume cu carne de porc

de Angelina_Elena in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 32349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3,5 l apa
  • 600 g pulpa de porc
  • 150 g mazare
  • 3 cartofi
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 cana bulion
  • 3 linguri ulei
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu carne de porc:

Spalam si taiem carnea cubulete.

Spalam legumele, le curatam, apoi le taiem cubulete.

Intr-o oala punem uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam ceapa si o lasam sa se caleasca bine.

Apoi adaugam adeiul, morcovul, cartofii si lasam sa se caleasca impreuna 5 minute.

Adaugam cubulete de carne si le lasam sa se patrunda bine.

Adaugam bulionul, mai lasam 1 minut, apoi adaugam telina si apa.

Lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, potrivim cu sare dupa gust, adaugam verdeturile si oprim focul.

Servim ciorbita cu smantana si zeama in care au stat ardeii iuti la murat sau otet.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (28)

diaconta 1

04.09.2013, 22:13

foarte buna ciorbita

Corinuta 1

04.09.2013, 23:27

ce frumoasa e!

Angelina_Elena 1

05.09.2013, 11:51

Va multumesc frumos!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului