Ciorba de loboda cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Mai 2014 | 7482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg frunza de loboda verde si rosie
  • cca 500 gr. afumatur
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa potrivita
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • 100 gr.smantana
  • 1 ou
  • 500 ml bors
  • marar verde
  • patrunjel verde tocat
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu afumatura:

Curatam frunzele de loboda de pe tulpini si le spalam in mai multe ape, apoi le taiem fasii.

Spalam afumatura si o punem la fiert in oala, impreuna cu morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata. Tot acum adaugam si sare, piper, boabe de mustar dupa gust.

Lasam sa fiarba pana patrunde furculita usor in carnea de pe oase.

Adaugam frunzele de loboda, lasam sa fiarba cca 20 minute,apoi batem un ou cu smantana intr-un castronel, adaugam borsul si mararul verde tocat, punem amestecul obtinut peste ciorba, lasam sa dea cateva clocote, adaugam patrunjel verde tocat, stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Lavinia 1

02.05.2014, 14:32

foarte buna cu afumatura

MIUTA 1

03.05.2014, 19:45

mihaelar63 1

03.05.2014, 22:18

Buna ciorbita de loboda dar eexcelenta si cu afumatura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda