Ciorba de miel reteta

de madab in Ciorbe, 28 Ian 2015 | 4153 vizualizari

 

 Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 400g carne de miel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • taitei de casa
  • 2 oua
  • 1 lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta:

Carnea se spala, o tai bucati si o pui la fiert. Se spumeaza din cand in cand iar cand e aproape fiarta se pun legumele. Pui sare , piper si lasi sa mai fiarba putin. Pui taitei , patrunjelul , mararul si leusteanul. Lasi sa fiarba la foc mic.

Intre timp , intr-un bol spargi ouale, le bati si apoi pui zeama de la lamaie peste si le amesteci bine. ca sa nu se prinda ouale cand le pui in ciorba , iei din oala putina ciorba si o amesteci cu ouale.  Rastorni in ciorba zeama ce ai obtinut-o si amesteci cateva secunde dar sa iei oala de pe foc caci altfel oul tot se prinde(am patit-o ). Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (6)

Lau 1

29.01.2015, 10:58

MOKUSKA 1

29.01.2015, 15:00

elucubratiiculinare 1

29.01.2015, 15:22

imi place mult carnea de miel, dar incerc sa mananc doar de Paste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]