Ciorbă de păstăi cu cartofi

de elucubratiiculinare in Ciorbe, 11 Iul 2012 | 7413 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole păstăi,
  • 400 g cartofi,
  • o ceapă,
  • un morcov,
  • 3 linguri ulei,
  • 2-3 roșii,
  • o legătură leuștean,
  • 1 litru borș,
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de păstăi cu cartofi:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în bucăți potrivite, dar nu foarte mici. Se curăță fasolea păstăi și se taie în bucăți potrivite, după ce rupem codițele. Se curăță morcovul, se spală și se taie rondele foarte fine. Se curăță ceapa, se spală și se toacă mărunt. Roșiile se toacă mărunt (coaja o păstrați sau nu după preferință). Călim ceapa și morcovul.

Adăugăm 1,5 litri apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm păstăile și cartofii și lăsăm să fiarbă 15 minute. Adăugăm roșiile și mai fierbem 5 minute. Adăugăm borșul fiert separat. Condimentăm cu sare și presărăm leușteanul, după care acoperim cu un capac și stingem focul.

Pe căldurile acestea se poate servi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de păstăi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (15)

laura_n 1

12.07.2012, 10:53

ce bunatate sanatoasa!

BuburuzaBubu 1

12.07.2012, 14:35

buun buun

elucubratiiculinare 1

12.07.2012, 16:16

Multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]