Ciorba de pui

de alina_paula in Ciorbe, 11 Sep 2012 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 6-7 rosii
  • taietei
  • 2 oua
  • verdeata-leustean, patrunjel, marar (dupa preferinte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pune carnea  sa fiarba in apa cu sare, cand incepe sa fiarba se spumeaza, pana se indeparteaza toata spuma. Apoi se adauga legumele tocate. Cand legumele au devenit  moi se pun cartofii si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce cartofii au fiert se pun rosiile tocate marunt. Apoi se pun taiteii.

Oualele se bat cu o furculita intr-un caston. Peste ele se pune zeama cu polonicul si apoi se pune in oala. Se opreste focul.

Verdeata se toaca marunt si se pune in oala, apoi se pune capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]