Ciorba de perisoare

de lacrimioara in Ciorbe, 17 Oct 2010 | 6771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un morcov mai mare sau 2 mai mici,
  • o ceapa mai mare, din ea pastram putin pt perisoare
  • un ardei rosu,
  • un pastarnac,
  • 2 linguri secretul gustului cu legume (la alegere)
  • leustean ,
  • patrunjel,
  • cam 3 itri apa.

Pt perisoare:

  • 450gr carne tocata porc si vita,
  • 3 linguri orez,
  • o lingura smantana,
  • un ou,
  • 2 feli de paine potrivite mai veche inmuiata in apa,
  • sare
  • patrunjel,
  • piper dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Se pun legumele la fiert, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, ceapa si ardeiul tocate marunt.

intre timp facem perisoarele: amestecam carnea cu painea inmuiata ,punem orezul spalat,oul,smantana,sarea, piperul,parunjelul,si ceapa ramasa. facem perisoarele si cand legumele au fiert pe jumatate adaugam perisoarele,lasam sa fiarba 20 minute, probam, iar cand o oprim din fiert adaugam leustean si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]