Ciorba de perisoare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 5 Apr 2011 | 7034 vizualizari

 

Una dintre preferatele mele, ciorba de perisoare.

 

INGREDIENTE

  • perisoare (2 oua,1/2 kg carne tocata, condimente: sare si piper dupa gust)
  • 1 l bors,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 cescuta cu  orez,
  • sare/delikat dupa gust,
  • 2 linguri cu bulion de rosii,
  • radacina de telina si pastarnac,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei capia,
  • 2 cepe,
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le punem la fiert, impreuna cu delikatul.

Intre timp pregatim perisoarele.Amestecam carnea impreuna cu sarea, piperul si cele doua oua. Din compozitia obtinuta formam bilute pe care le adaugam in ciorba cand legumele au fiert. Lasam pe foc cam 10 de minute.

Punem apoi bulionul, borsul si  orezul spalat in prealabil si lasam sa mai fiarba ciorba de perisoare  inca 10-15 minute impreuna.

Se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de perisoare de pe foc.
Pofta buna!

Pentru cine prefera, ciorba de perisoare se poate servi adaugand in bol si smantana.

TIPS-URI

1

Ciorba de perisoare se poate prepara din orice fel de carne, vita, porc, curcan, pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta