Ciorba de perisoare

de - Andreea - in Ciorbe, 23 Ian 2013 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru ciorba:

  • 1 ardei gras mare
  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 tije telina
  • bulion
  • patrunjel
  • knorr
  • piper
  • bors
  • 2 linguri paste steluta ptr ciorba

pentru perisoare:

  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Amestecam intr-un bol carnea tocata ,ouale,orezul,sarea,piperul si patrunjelul.Din aceasta compozitie formam bilute.

Curatam telina si morcovul si le taiem rondele.Le punem la fiert intr-o oala cu apa .

Dupa citeva minute, adaugam ceapa tocata marunt, ardeiul taiat in cuburi mici si dovlecelul taiat in doua apoi rondele.Lasam sa fiarba legumele.

Adaugam knorr si piper dupa gust.

Cind legumele sunt aproape fierte adaugam bulionul si pastele.Dupa 5 minute adaugam perisoarele.

Cu 5 minute inainte de a inchide focul punem borsul si patrunjelul.

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza