Ciorba de perişoare

de kukibella in Ciorbe, 22 Iul 2013 | 5281 vizualizari

 

o ciorba pe gustul tuturor

 

INGREDIENTE

  • un morcov;
  • 1/2 telina;
  • o ceapa;
  • un ardei;
  • doua roşii;
  • o ling.orez;
  • borş;
  • ulei

ptr.perişoare:

  • 400 gr carne vita;
  • 1 ling.griş;
  • un ou;
  • sare;
  • piper;patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perişoare:

Morcovul şi telina se dau pe razatoare;restul legumelor se toaca cubulete.

Legumele (morcovul,telina,ceapa,ardeiul şi roşiile)se calesc ın putin ulei;se adauga aprox.un litru şi jumatate de apa fierbinte.

Se lasa sa dea 2-3 clocote.

Se formeaza perişoarele cu mana umeda şi se adauga ın ciorba.se lasa sa mai dea 2-3 clocote şi se adauga borşul (se fierbe borşul separat).

Se mai lasa pe foc 3-4 min.şi se adauga lingura de orez.

Se mai lasa pe foc 2-3 min.Se ınchide focul se adauga verdeata.

 

TIPS-URI

1

se serveşte cu smantana şi ardei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perişoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

kukibella 1

22.07.2013, 14:17

ROCSİ

- Andreea - 1

22.07.2013, 16:29

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 23:22

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]