Ciorba de perisoare

de ana in Ciorbe, 7 Iun 2010 | 5749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 1 pastarnac
  • 100 gr bulion
  • 100 gr orez
  • cimbru,piper,boia,sare
  • leusten,patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Tocam carnea  o condimentam ,adaugam oul si ½  dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita .

Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul  iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie perisoarele.Lasam sa fiarba pana toate ingredientele sunt facute ,scoatem morcovul ,pastarnacul si telina,(ceapa o aruncam) le tocam si le calim in ulei apoi adaugam bulionul si punem peste perisoare ,mai colcotim cateva minute ,timp in care punem borsul la fiert ..

Cand a dat in clocot adaugam dupa gust peste ciorba si o lasam sa mai dea intr-un clocot.O dregem de sare ,piper ,cimbru si la sfarsit adaugam  verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de cartofi