Ciorba de perisoare

de ana in Ciorbe, 7 Iun 2010 | 5916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr telina
  • 1 pastarnac
  • 100 gr bulion
  • 100 gr orez
  • cimbru,piper,boia,sare
  • leusten,patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Tocam carnea  o condimentam ,adaugam oul si ½  dintr-o ceapa .Formam bilute de marime potrivita .

Intr-o cratita punem la fiert in 3 l de apa morcovul,telina,pastarnacul,ceapa,orezul  iar dupa ce a clocotit adaugam cu atentie perisoarele.Lasam sa fiarba pana toate ingredientele sunt facute ,scoatem morcovul ,pastarnacul si telina,(ceapa o aruncam) le tocam si le calim in ulei apoi adaugam bulionul si punem peste perisoare ,mai colcotim cateva minute ,timp in care punem borsul la fiert ..

Cand a dat in clocot adaugam dupa gust peste ciorba si o lasam sa mai dea intr-un clocot.O dregem de sare ,piper ,cimbru si la sfarsit adaugam  verdeata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu zer si lapte batut