Ciorba de peste

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Mar 2011 | 8792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de crap mare
  • 1 ceapa alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • bors magic
  • leustean uscat
  • 3 rosii
  • ulei
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala se pune apa la fiert,se adauga ceapa tocata ,ceapa verde si zarzavatul  tocat marunt si calit intr-un  pic de ulei.Apoi se adauga cartofii si cand s-au fiert se pune capul de peste spalat si curatat de branhii si sa lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute.Se potriveste ciorba de vegeta si piper ,se pune bors magic dupa gust,si se pun rosiile taiate feliute si bulion.Se pune frunze de patrunjel si leustean si se mai da un clocot .Se stinge focul.Si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza murata reteta traditionala