Ciorbita de vacuta

de Rocsi in Ciorbe, 25 Iun 2010 | 9597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vacuta
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ardei galben
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • bors

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Carnea de vacuta se spala bine si se taie bucatele mici.

Intr-o oala nu prea mare se pune mai bine de jumatate cu apa.

oala o punem pe foc,iar cand apa incepe sa fiarba se adauga carnea,care la randul ei cand fierbe se spumeaza cu o paleta.

pregatim legumele.

ceapa o curatam si o tocam marunt.

morcovul il curatam si il dam prin razatoarea mica.

ardeiul galben il taiem fasii lungi apoi il tocam.

rosia se curata de pielita si se da prin razatoare.

cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga legumele taiate,rand pe rand.

pastarnacul se curata si se pune intreg la fiert,iar cand ciorba e gata acesta se scoate afara.

se da gust cu sare si piper.

cand ciorba e gata,se pune bors si se acreste dupa gust si mai dam cateva clocote apoi inchidem aragazul.

deasupra se presara patrunjel verde tocat foarte fin.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors