Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 8 Feb 2010 | 9066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg tacamuri de curcan
  • - 2 buc morcov
  • - 1 buc pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 buc ardei gras
  • - 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
  • - 1 l zeama de varza
  • - fidea
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace din tacamuri de curcan:

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.

Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace din tacamuri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:24

silvya si nici zeama de varza cred ca nu ai , nu-i asa?

adnas54 1

22.03.2010, 23:00

si eu ador ciorba asta...

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:13

Adnas54 , eu sunt fan ciorba dar asta imi place in mod special............................pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui si zeama de varza acra