Ciorba de pui

de _Alina_ in Ciorbe, 13 Noi 2013 | 5704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui de tara (1.300 g)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1/4 pg spaghetti/ taietei
  • 200-300 ml bors acru
  • 3 l apa
  • o legatura frunze de telina
  • 2 lg patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

E tare simplu de pregatit ciorba. 

Mai intai dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu osul (de la piept) intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza.

Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem borsul acru fierbinte.    

Lasam sa dea un clocot, oprim focul si punem pastele/ taieteii  si verdeturile taiate.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza