Ciorbă de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 25 Oct 2011 | 10044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui fără piele şi os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pastârnac
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 ceşcuţă cu mazăre din conservă
  • 300 ml lapte
  • oţet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui a la grec:

Carnea se spală şi se taie cubuleţe mici.

Morcovii, telina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari şi ceapa tocată se pun la călit în ulei. Se adaugă cubuleţele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă. Se adaugă apoi orezul spălat şi cubuleţele de cartofi. Cand toate sunt gata se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet .Se stinge focul, apoi se adaugă  laptele fierbinte, mazărea şi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

În loc de lapte se poate folosi smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]