Ciorba de pui a la grec

de DIANA B in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 17653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamul unui pui ,alte parti ale acestuia
  • 80 g orez
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 3 galbenusuri
  • 100-200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Intr-o oala mai mare se da la fiert tacamul puiului (spatele, gatul, pipota, inima ...) in 3-4 l de apa, c-un praf de sare, da' un praf, stand cu ochii pe vas, ptr a nu rata spumuirea ciorbei (io, era s-o patesc). Dupa 30 de minute se adauga si legumele intregi (ele urmand a fi scoase). Cand legumele s-au fiert, se indeparteaza, iar in carne intra furculita cu usurinta, se adauga si orezul spalat bine si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper, iar ptr un gust deosebit, se adauga si putina coaja de lamaie. Se opreste focul, iar dupa 10-15 minute se adauga galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba.

Se serveste cu verdeata tocata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

ieri la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

ieri la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan afumat