Ciorba de pui a la grec

de DIANA B in Ciorbe, 3 Noi 2011 | 17748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • tacamul unui pui ,alte parti ale acestuia
  • 80 g orez
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 3 galbenusuri
  • 100-200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Intr-o oala mai mare se da la fiert tacamul puiului (spatele, gatul, pipota, inima ...) in 3-4 l de apa, c-un praf de sare, da' un praf, stand cu ochii pe vas, ptr a nu rata spumuirea ciorbei (io, era s-o patesc). Dupa 30 de minute se adauga si legumele intregi (ele urmand a fi scoase). Cand legumele s-au fiert, se indeparteaza, iar in carne intra furculita cu usurinta, se adauga si orezul spalat bine si se mai lasa la fiert 10 minute. Se adauga si sucul de lamaie, se potriveste de sare si piper, iar ptr un gust deosebit, se adauga si putina coaja de lamaie. Se opreste focul, iar dupa 10-15 minute se adauga galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba.

Se serveste cu verdeata tocata marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

babi5 1

06.09.2013, 18:37

DIANA B 1

07.09.2013, 11:26

Oooooooooooooooooooo , chiar n-am vz comm voastre asa de dragute ... ca voi .
Va multumesc tuturor !

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste