Ciorba de purcel

de Lorra in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 5118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc macra
  • 1 cartof mare
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o jumatate ardei gras
  • cateva spaghete
  • pasta de tomate (dupa preferinta)
  • o leg. patrunjel
  • zeama de lamaie dupa gust
  • toate acestea la 4 l. apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

 Se pune apa la fiert si cand a dat in clocot se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatatea de ardei gras tocate marunt, apoi putin ulei si sare.

 Cand zarzavatul a fiert se adauga carnita de purcel taiata cubulete potrivite. 

 Spre final se adauga spaghetele, cartoful taiat cubulete si pasta de tomate. Apoi se pune patrunjelul tocat marunt si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie.

 Se potriveste de sare daca mai este necesar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]