Ciorba de spanac cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Mai 2014 | 14732 vizualizari

 

grozav de gustoasa... As manca in continuu ciorba de spanac, atat de mult imi place!

 

INGREDIENTE

  • afumatura (eu am avut piept de porc, cca 500gr.)
  • 500 gr. spanac proaspat
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, ardei gras)
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire ceapa verde
  • marar verde
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • oregano in otet (1 lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu afumatura:

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii.

Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute.

Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim impreuna cu ceapa, apoi punem cca 3l  apa rece, sare si piper si lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.

Adaugam spanacul, rosiile pasate,zarzavatul din borcan si mai lasam la fiert inca 20 minute.

La final presaram marar verde tocat si adaugam o lingurita de oregano in otet.

Lasam cca 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca cu prune uscate