Ciorba de teci cu afumatura

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 22 Iun 2013 | 3569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g teci
  • 1 kg afumatura
  • un morcov
  • 3 cepe albe
  • cate o jumatate de ardei rosu si verde
  • 500 g zarzavar de ciorbe de casa
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • leustean verde
  • 2 rondele fidea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci cu afumatura:

Intr-o cratita se pune la oparit afumatura.

Intr-o alta se pune apa la fiert cu sare. Paralel legumele se spala, curata si toaca. Cand apa a fiert se adauga legumele si afumatura. Se lasa la fiert bine pret de 30 minute, dupa care se pune zarzavatul de ciorbe de casa. Se mai lasa la fiert 10 minute.

Intr-o cratita se pune borsul la foc. Cand s-a infierbantat suficient se transfera in oala cu ciorba. Dupa ce mai fierbe cca 10 minute se adauga fideaua si la final se pune leustean verde.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei