Ciorba de vacuta

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 4181 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, consistenta si savuroasa. Ca la restaurant! Sau poate chiar mai buna. ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 4 cartofi
  • 250 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 maini de taitei
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert, dupa vreo 20 de minute se spumeaza.
Se lasa sa fiarba in continuare cam 1 ora.
Intre timp se pregaresc legumele. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie cubulete.
Se adauga in oala si se lasa la fiert in continuare pentru cam 30 de minute.
Se pregatesc cartofii si ardeii. Se curata, se spala. Cartofii se taie cubulete, ardeii se taie cubulete se adauga la ciorba.
Se adsuga condimentele sare, piper, cimbru si sosul de rosii.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga taiteii.
Iar la final patrunjelul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta ardeleneasca