Ciorba de vacuta

de Tabita _ in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 3870 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, consistenta si savuroasa. Ca la restaurant! Sau poate chiar mai buna. ;)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1/2 ardei gras
  • 4 cartofi
  • 250 ml sos de rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 maini de taitei
  • patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea se pune la fiert, dupa vreo 20 de minute se spumeaza.
Se lasa sa fiarba in continuare cam 1 ora.
Intre timp se pregaresc legumele. Morcovii, ceapa, telina se curata, se spala si se taie cubulete.
Se adauga in oala si se lasa la fiert in continuare pentru cam 30 de minute.
Se pregatesc cartofii si ardeii. Se curata, se spala. Cartofii se taie cubulete, ardeii se taie cubulete se adauga la ciorba.
Se adsuga condimentele sare, piper, cimbru si sosul de rosii.
Dupa aproximativ 10 minute se adauga taiteii.
Iar la final patrunjelul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu chiftelute (Çorba- Turcia)