Ciorba de vita cu galuste bavareze

de Lau in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2018 | 4434 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi micuti
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina telina mica
  • sare
  • piper
  • amestec ierburi de gradina
  • boia de ardei iute
  • Galuste bavareze
  • 1/2 paine feliata veche de o zi
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 120 ml lapte
  • 1 ceapa rosie
  • 70 g unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu galuste bavareze:

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambelel parti.

Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.

In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.

Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).

Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.

Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.

Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu galuste bavareze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]